Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava va juca un ultim amical înainte de startul noului sezon al Ligii a II-a, gruparea “ceferistă” urmând să evolueze azi pe terenul prim-divizionarei Ceahlăul Piatra Neamţ.

Conducerea clubului sucevean a legitimat zilele trecute alţi doi jucători, Daniel Cristescu, mijlocaş dreapta în vârstă de 26 de ani, care în ultimele trei sezoane a evoluat pentru Dunărea Galaţi şi de portarul Andrei Artenie, adus de la divizionara a patra Şomuz Fălticeni. Pe lângă cei doi, “alb-vişiniii” au mai perfectat în pauza de vară şapte transferuri: Cătălin Pascal, Vlad Stănescu, Cornel Căinari şi Florin Apetri, veniţi de la concitadina Sporting, fraţii Florin şi Ionuţ Plămadă, împrumutaţi de la FC Botoşani şi Iulian Ionesi, sosit la Rapid de la Bucovina Rădăuţi. Până la startul campionatului, rapidiştii intenţioneză să-i mai înregimenteze pe Dorin Semeghin şi Ionuţ Duţică.

În prima etapă a Ligii a II-a, Rapid Suceava ar trebui să primească sâmbătă, 7 septembrie, pe “Areni”, vizita celor de la Sportul Studenţesc. Disputarea meciului este însă incertă, în condiţiile în care gruparea patronată de Vasile Şiman ar trebui să fie exclusă din campionat ca urmare a faptului că nu s-a prezentat la meciul de Cupa Romaniei de la Baloteşti.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava