Concert pascal
MOPAN Suceava

Ştiut este faptul că baza pregătirii fizice pentru un întreg an este stagiu de pregătire centralizată de la munte. Cum Rapid Suceava nu este o echipă de “fiţoşi”, a apelat şi în acest început de an la tradiţionalul cantonament de iarnă. Începând de la mijlocul acestei săptămâni jucătorii pregătiţi de Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu se vor afla timp de zece zile într-un stagiu de pregătire centralizată la Poiana Negri. Această perioadă de pregătire nu este foarte plăcută pentru sportive, dar este deosebit de utilă.
Tehnicienii formaţiei sucevene de Ligă secundă vor deplasa în acest stagiu de pregătire un lot de 23 de jucători, lot în care se regăsesc şi patru noi achiziţii. Este vorba de Marius Zăvoi (Voinţa Sibiu), Marius Doboş (FCM Dorohoi), Flavius Chişu (FC Seso Câmpia Turzii) şi Adrian Caragea (Kosarom Paşcani).
Lotul rapidest care va pleca în cantonamentul de la Poiana Negri este următorul: Andrei Preda şi Marius Zăvoi – portari, Daniel Bălan, Andrei Lozneanu, Florin Plămadă, Dorin Semeghin, Marius Doboş, Radu Sava, Cristian Spătar, Claudiu Velescu, Flavius Chişu, Alex Moldovan, Ciprian Sumănariu, Costel Arotăriţei, Cornel Căinari, Tudor Homneac, Ionuţ Plămadă, Mircea Negru şi Adrian Caragea – jucatori de camp. Acestora li se vor adauga patru juniori: Luţac, Vornicu, Cerlincă şi Apetrei, toţi de la grupa de republicani A a Rapidului.
Pe parcursul cantonamentului de la Poiana Negri, gruparea rapidistă intenţionează să dispute şi două meciuri de verificare, primul adversar contactat în acest sens fiind chiar colega de serie Dunărea Galaţi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava