Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava a atacat cu încredere primul ei meci oficial din sezonul competițional 2013-2014 al seriei I a Ligii a II-a. După ce au stat în prima rundă din cauza ”fantomei” numite Sportul Studențesc, gruparea pregătită de Marin Barbu și Bogdan Tudoreanu a încercat să se descurce în deplasarea de la Unirea Slobozia în runda secundă.

Terenul greu pe care l-au găsit la Slobozia i-a încurcat puțin pe suceveni în debutul meciului. Gazdele au profitat și au deschis scorul prin E.Nanu chiar în minutul 4 în urma unui corner. Sucevenii s-au ”trezit”, au echilibrat jocul și au avut o bună ocazie de a egala. șutul expediat de Mircea Negru fiind respins in-extremis de portarul gazdelor L.Dobre. Deși ambele formații au mai avut câteva situații bune de a înscrie, scorul la pauză în partida Unirea Slobozia – Rapid Suceava a fost 1-0.

După circa 10 minute de la reluarea jocului, banca tehnică suceveană a hotărât schimbarea lui Apetri și introducerea lui Ionesi. Aceasta a fost una din mutările inspirate pentru că Ionesi a marcat în minutul 56 dintr-un penalty acordat în urma unui fault asupra lui Căinari. La 1-1 cei care au preluat inițiativa au fost sucevenii, același Ionesi reușind să marcheze din nou în minutul 71.

La 2-1 în favoarea lor, rapidiștii s-au retras puțin în apărare și au lăsat oaspeții să se desfășoare. Ca și în anul trecut, echipa suceveană nu a avut noroc chiar până în final pentru că tot E.Nanu a fructificat în prelungiri o pasă a lui D.Gheorghe și scorul final al partidei Unirea Slobozia – Rapid Suceava a fost 2-2.

”A fost foarte bine din punct de vedere al dăruirii jucătorilor pentru că terenul greu ne-a impiedicat să ne facem jocul nostru. A fost un punct muncit și trebuie să fim mulțimiți cu el. Mergem la Galați miercuri și sperăm să nu pierdem nici acolo. Ar fi minunat pentru că vrem să avem cât mai mulți suporteri pe stadionul ”Areni” sâmbătă 21 septembrie când vom juca cu ACS Berceni.

Îmi pare bine că jucătorii au trecut peste problemele pe care le au și sper ca iubitorii fotbalului sucevean să vină alături de echipa lor favorită” a declarat antrenorul principal al formației Rapid Suceava, Marin Barbu.

Unirea Slobozia: L. Dobre – S. Stan, G. Lazăr, R. Soare (cpt), C. Toma – Macare, Ivaşcă (D. Gheorghe ’72) – C. Dedu, L. Mihai, N. Popescu (Ibrian ’46) – E.Nanu.

Antrenor: Adrian Mihalcea

Rapid Suceava: Pascal – D. Bălan, Fl. Plămadă (cpt.), I. Sava, Semeghin – Cerlincă (Fedorovici ’90+1), Velescu, Apetri (Ionesi ’54), Sumanariu – Căinari, M. Negru (I. Plămadă ’76).

Antrenor: Marin Barbu

Rezultate consemnate în etapa a II-a a seriei I a Ligii a II-a:

FC Clinceni – CF Brăila          3-3

Unirea Slobozia – Rapid Suceava       2-2

Farul Constanța – Unirea Târlungeni  0-0

Rapid București – Gloria Buzău         1-1

CSMS Iași – SC Bacău            2-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava