Concert pascal
MOPAN Suceava

Publicul iubitor de fotbal din Suceava a venit din nou în tribunele stadionului ”Areni” la meciul din cadrul etapei a XV-a a seriei I a Ligii II-a dintre Rapid și Unirea Slobozia în speranța că după o pauză de două runde va vedea o nouă față a echipei favorite, una mult schimbată în bine. Din păcate, ei au fost din nou dezamăgiți pentru că jucătorii pregătiți de Bogdan Tudoreanu și Marin Barbu și-au arătat limitele tocmai acum când aveau șansa unui nou început. La capătul unui joc modest, Rapid Suceava a pierdut iar acasă și în mod clar va trebui să se lupte pentru evitarea retrogradării în turneul play-out. Începând de după jocul cu Unirea Slobozia, sucevenii trebuie să se orienteze pentru a da totul pentru a punctele care vor veni din partidele directe cu formațiile din a doua jumătate a clasamentului.
Așa cum n-a obișnuit, gruparea gazdă a începutmeciul de la 0-1. Fundașii suceveni au adormit în minutul 5 și Ibrian a marcat din interiorul careului. Cu ”plumb” în ghete din start, gazdele și-au pierdut din elanul și așa cam subțire. Deși au revenit în atac, pe parcursul primelor 45 de minute ei au avut doar trei ocazii de gol pentru că au încercat din nou să se lupte cu înalții fundași adverși în condițiile în care ei alcătuiesc o formație fără veleități atletice.
Au ratat pe rând Căinari, Stănescu și Velescu și la pauză oaspeții, incredibil de bătăioși, au intrat la cabine în avantaj. Și după prima repriză a partidei dintre Rapid Suceava și Unirea Slobozia s-a putut lesne observa că tinerii jucători suceveni nu au personalitate.
Încrederea nu i-a părăsit pe suporterii suceveni care erau convinși că favoriții lor pot întoarce rezultatul. Începutul părții secunde le-a dat dreptate pentru că, impulsionați de inepuizabilii Daniel Bălan și Semeghin, sucevenii au forțat înscrierea golului egalizator. Golul a venit puțin după o oră de joc din penalty. Ionesi a marcat dintr-o lovitură de pedeapsă acordată în urma unui henț. Cei prezenți în tribune nu au apucat să se bucure pentru că oaspeții au revenit în atac și au egalat. Florin Plămadă a respins total neinspirat, mingea trimisă în atac l-a depășit pe Cristescu și Livu Mihai a prins un șut precum Milan Osterc la barajul Slovenia – România mingea lovind bara pentru ca apoi să intre în plasă. Ghinion teribil pentru Rapid Suceava pentru că după golul marcat de cei de la Slobozia ei au ratat tot ce se poate din toate pozițiile. Cu părere de rău, jucătorii suceveni și-au arătat limitele și neputința la jocul cu cei din Slobozia, deși au jucat la moment dat și cu un om în plus și trebuie să se gândească bine la partidele directe cu cei din partea a doua a clasamentului. Păcat pentru publicul sucevean care a sperat până la final.
Rapid Suceava: Pascal – D. Bălan, Cristescu, Fl. Plămadă (cpt.), Semeghin – Cerlincă, Velescu, Căinari, Al. Stănescu – Ionesi, M. Negru.
Rezerve: Artene – Sava, Golofca, Spătar, I. Plămadă, Fedorovici
Antrenor: Bogdan Tudoreanu și Marin Barbu.
Unirea Slobozia: L. Dobre (cpt.) – S. Stan, G. Lazăr, Fl. Tudorache, C. Toma – Ivaşcă, R. Soare – Ibrian, L. Mihai, M. Florea. – Nanu.
Rezerve: R. Oprea – C. Roşu, C. Dedu, M. Jianu, D. Gheorghe, Ionică, Patrianca
Antrenor: Adrian Mihalcea.
Rezultate consemnate în etapa a XV-a a seriei I a Ligii a II-a:
Rapid Suceava – Unirea Slobozia 1-2
CF Brăila – FC Clinceni 3-1
Unirea Târlungeni – Farul Constanța 2-1
SC Bacău – CSMS Iași 1-0
Gloria Buzău – Rapid București 0-2

Clasament
1. FC Clinceni 13 7 4 2 28-17 25
2. CSM Iași 13 8 1 4 22-12 25
3. Rapid București 12 7 4 1 17-10 25
4. Unirea Slobozia 13 7 4 2 19-14 25
5. ACS Berceni 11 6 4 1 16-8 22
6. Gloria Buzău 13 4 6 3 18-14 18
7. SC Bacău 13 4 3 6 16-18 15
8. Farul Constanța 13 4 3 6 10-17 15
9. Unirea Târlungeni 13 3 3 7 8-14 12
10. CF Brăila 13 3 2 8 16-24 11
11. Rapid Suceava 12 1 5 6 12-23 8
12. Dunărea Galați 11 0 3 8 11-22 3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava