Concert pascal
MOPAN Suceava

Ultimele două eşecuri pentru Rapid Suceava în faţa echipelor Academica Piteşti şi FC Voluntari, au “muşcat” bine din moralul jucătorilor pregătiţi de Bogdan Tudoreanu. Dacă la Piteşti sucevenii au evoluat modest, partida cu FC Voluntari a fost pierdută nemeritat. În aceste condiţii, visele legate de promovare s-au cam năruit, însă obiectivul fixat, încheierea sezonului competiţional pe unul din locurile I-III este în vigoare.
“Din punctul meu de vedere este greu să mai sperăm la primul loc după înfrângerea din etapa precedentă. Va fi greu să-i mai ajunga cineva pe cei de la Voluntari. Nu este imposibil, dar in proporţie de 90% sunt promovaţi. Dacă învingem în ultimul joc de pe “Areni”, probabil campionatul s-ar fi jucat până în ultima rundă. Aşa, obiectivul nostru rămâne acela pe care l-am stabilit în pauza competiţionala, locurile 1-3. Nu ne rămâne decât să jucăm în continuare fiecare meci la victorie şi să reuşim să acumulăm cât mai multe puncte până la finalul sezonului”, a declarat antrenorul  Rapidului, Bogdan Tudoreanu.
Rapidiştii suceveni speră să reînceapă să contabilizeze puncte începând cu meciul din etapa a XXII-a când vor juca împăotriva echipei Gloria Buzău, singura formaţie din Seria I a Ligii a II-a care nu a pierdut în acest sezon pe teren propriu. Meciul dintre Gloria Buzău – Rapid Suceava va avea loc azi de la ora 11.00.

“Ne aşteaptă o deplasare dificilă la Buzău, pe terenul unei echipe care este neînvinsa acasă. Acolo au pierdut şi Voluntariul şi Academica. Va fi un joc greu, dar eu am încredere în băieţi, mai ales că au revenit o parte din accidentaţi. Sper să facem un joc bun şi să ne întoarcem cu o victorie”, a precizat Tudoreanu.
Razvan Bâgu este convins că sucevenii se vor întoarce cel puţin cu un punct de la Buzău. “Avem un joc greu la Buzău pentru că Gloria este o echipa incomodă pe propriul ei teren. Totuşi cred că nu vom pierde această dispută”, a spus Bâgu.
“Trebuie să jucăm degajat, pentru că ştim să jucăm în deplasare şi avem o echipă bună. Ne pare rău că ne-am îndepărtat puţin de primul loc deşi am făcut un joc bun cu Voluntariul”, a declarat Alex Apostol, care a vorbit şi despre noul său rol, cel de fundaş stânga: “De mic am fost polivalent, mi-a plăcut să joc pe cât mai multe posturi şi sper să o fac cât mai bine în continuare indiferent unde îmi cere antrenorul să joc. E greu totuşi să-i iei locul lui Seme”.
Referitor la Dorin Semeghin, acesta a fost externat din spital şi se află în procesul de refacere postoperatorie.
“Semeghin cea mai mare pierdere a noastră. Dacă-l aveam în teren la ultimele două jocuri, cu Academica şi Voluntari, probabil alta era soarta lor”, considera antrenorul Bogdan Tudoreanu. Tehnicianul sucevean are şi o preferinţă în privinţa echipei care se va califica în play-off de pe locul 6. “Aş prefera Baloteştiul. Brăila mi se pare o echipă mai bună, mai incomodă decât Baloteşti”.
Meciul dintre Gloria Buzau şi Rapid Suceava este programat sâmbătă, cu incepere de la orele 11.00 şi conteaza pentru ultima etapă din sezonul regulat al Ligii a II-a.

Runda a XXII-a a seriei I a Ligii a II-a programează meciurile:
Gloria Buzău – Rapid Suceava
FCM Dorohoi – CS Baloteşti
FC Voluntari – SC Bacău
Academica Piteşti – ACS Berceni
CF Brăila şi Farul Constanţa stau în această etapă.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava