Concert pascal
MOPAN Suceava

După două etape în care nu a jucat, din cauza retragerilor unor formaţii din seria I a Ligii a II-a, Rapid Suceava revine pe teren. În etapa a V-a, formaţia suceveană va juca sâmbătă 29 septembrie pe terenul grupării Dunărea Galaţi. Dacă este să ne luăm după clasament şi ultimul joc oficial, gruparea pregătită de Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu este favorită, dunărenii având 0 puncte după trei meciuri jucate şi mai mult, în ultima etapă disputată pe teren propriu au pierdut net în faţa celor de la FC Botoşani, echipă învinsă de Rapid.
„În mod cert va fi un meci greu, chiar dacă formaţia gazdă nu are niciun punct în clasament. Am urmărit ultimul joc oficial al celor de la Dunărea Galaţi, cel cu FC Botoşani şi în pofida înfrângerii nu au o echipă deloc rea. Gălăţenii sunt „arţăgoşi” şi practică un fotbal în viteză, însă sper să-i contracarăm.
Ne-am pregătit bine în perioada de pauză competiţională şi suntem optimişti înainte de acest meci. Nu vor juca Homneac, accidentat şi Semeghin şi Bosancu, suspendaţi. Va reveni în schimb Marinkovic şi sunt convins că toţi cei care vor intra pe teren vor încerca să facă un joc bun” a declarat antrenorul principal Ovidiu Murariu.
„Îi cunosc pe cei de la Dunărea Galaţi şi am prieteni în această echipă. În mod sigur se vor mobiliza după cele trei înfrângeri din campionat şi disputa cu ei nu va fi deloc uşoară. Presiunea este însă mai mare pentru ei şi cred că noi le suntem superiori la capitolul omogenitate. Şi un punct este bun pentru noi în acest meci” a afirmat mijlocaşul Claudiu Velescu.
„Pentru noi ca şi echipă nou promovată contează fiecare punct şi nu vrem să pierdem partida cu Dunărea Galaţi. Ei se află într-o situaţie dificilă şi se vor „ambala” pentru a învinge. Sper să nu reuşească” a fost de părere atacantul Ionuţ Plămadă.
„Meciul cu Dunărea Galaţi va fi diferit de cel cu FC Botoşani. Însă, dacă vom repeta jocul din meciul cu vecinii noştri putem să ne întoarcem cel puţin cu un punct. Chiar dacă lipsesc doi jucători în formă bună, avem cu cine să-i înlocuim. Cum mergem de fiecare dată la victorie, sper să facem un meci bun.
În ceea ce priveşte problemele legate de salarii şi recompense financiare, avem încredere în conducerea clubului nostru” a afirmat antrenorul secund Bogdan Tudoreanu.

Clasament Seria I
1. CS Otopeni 4 3 0 0 9-3 12
2. Sportul Studenţesc 4 4 0 0 8-2 12
3. Delta Tulcea 4 3 0 1 6-5 9
4. Săgeata Năvodari 4 2 2 0 11-4 8
5. FC Botoşani 3 2 0 1 6-3 6
6. CF Brăila 2 1 1 0 6-4 4
7. Rapid Suceava 2 1 0 1 4-4 3
8. Farul Constanţa 4 1 0 6 4-5 3
9. CS Buftea 3 1 0 2 5-7 3
10. Unirea Slobozia 2 0 2 0 6-6 2
11. Chindia Târgovişte 3 0 1 2 3-6 1
12. Dunărea Galaţi 3 0 0 3 1-7 0
13. Dinamo II 4 0 0 4 0-8 0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava