MOPAN Suceava

Echipa Rapid Suceava s-a despărţit la finalul săptămânii trecute de patru dintre jucătorii aduşi în pauza din iarna trecută, fundaşul Ovidiu Morariu şi de mijlocaşii Marian Gâldean, Mihai Petrescu şi Flavius Chişu. În plus, atacantul Mircea Negru n-a mai aşteptat decizia Comisiei de Disciplină în privinţa meciului cu Sportul Studenţesc şi a plecat de câteva zile cu familia în vacanţă în Antalya.
“Faptul că nu ştim când terminăm campionatul ne afectează foarte mult. Am fost nevoiţi să renunţăm la patru jucători şi să ne antrenăm cu cei care au rămas. În plus, lipseşte şi Negru pentru că nu putea să-şi anuleze biletele de vacanţă. Toate echipele sunt în vacanţă, iar noi ne antrenăm încă zi de zi, fără bani şi fără să ştim când jucăm cu Sportul Studenţesc”, a declarat antrenorul Bogdan Tudoreanu.
Oficialii clubului de pe “Areni” au anunţat că vor face recurs la decizia Comisiei de Disciplină de a se rejuca meciul dintre Sportul Studenţesc şi Rapid.
“Nu suntem de acord cu rejucarea meciului cu Sportul Studenţesc. Vom face recurs, dar şi mai departe dacă este nevoie. O parte din staff-ul tehnic este deja plecat, avem un jucător plecat la naţionala de tineret, alţii sunt în vacanţă. E greu să îi adunăm acum, după terminarea campionatului. Noi am făcut deplasarea la Bucuresti pe 28 mai, am rămas până pe 30, pe 29 am primit decizia că nu mai are loc meciul. Toată problema este între direcţia competiţii şi Sportul Studenţesc. Am înţeles că l-au încadrat într-un articol de forţă majoră, care face posibilă desfăşurarea meciului după finalul campionatului. Ni s-a spus că este primul caz şi nu aveau unde să-l încadreze“, a declarat directorul sportiv al clubului Rapid, Mihai Pilat.
Rapidiştii au primit luni motivarea Federaţiei cu privire la rejucarea meciului cu Sportul, iar în termen de cinci zile au dreptul să facă recurs. În cazul în care partida dintre Sportul studenţesc şi Rapid Suceava se va rejuca, “ceferiştii” au doar varianta victoriei pentru a scăpa de retrogradare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava