MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, pe stadionul ”Areni”, Rapid Suceava a întâlnit într-un meci amical gruparea de Ligă a III-a, Știința Miroslava. Mai vioi, datorită ploii, decât în partida de pregătire cu Inter Dorohoi, sucevenii s-au impus cu scorul de 5-1. Cu acest prilej, în formaţia suceveană au debutat şi ultimele trei achiziţii, fundaşul Sorin Ciobanu, ultima oară la Metalul Reşiţa şi atacanţii Marco Enciu (Farul Constanţa) şi Eduard Sandu (FCM Dorohoi). Partida a început în nota de dominare a gazdelor, care au deschis scorul la jumătatea primei reprize prin Enciu, din centrarea lui Semeghin. Golul de 2-0 a venit abia în minutul 66, atunci când Negru a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută de Golofca. Imediat, Edy Sandu a majorat avantajul rapidiştilor în urma unei frumoase acţiuni personale, pentru ca după alte câteva zeci de secunde oaspeţii să marcheze golul de onoare prin Baciu, din lovitură liberă. Minutul 74 avea să aducă cea mai frumoasă reuşită a meciului, după ce, abia intrat pe teren, tânărul Plăcintă a prins un şut de senzaţie de la 25 de metri, care l-a lăsat fără replică pe portarul advers. Ultimul gol al partidei a venit în secvenţele de final, Negru realizând „dubla” din pasa perfectă a lui Strugariu.
Rapid (repriza I): Niga (Hânţescu) – Bălan, Ferariu, S. Ciobanu, Semeghin – Jitariuc, Apostol, Onciu, Vrabie – Sumanariu, Enciu.
Rapid (repriza a II-a): Hânţescu (Pascal) – Strugariu, Tăutianu, Sava, Semeghin – Aeroaiei, Gheorghiciuc, Sfrijan, Golofca – Negru, Sandu. Au mai intrat Mihai şi Plăcintă.
Începând de azi, fotbaliştii pregătiţi de Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriţă şi Laurenţiu Andrieş vor pleca într-un stagiu de pregătire centralizată la Poiana Negri. După revenirea de la munte, sucevenii mai au în program alte patru jocuri amicale: pe 13 august cu ASC Bacău, pe Areni, pe 15 august cu Bucovina Pojorâta, în deplasare, pe 19 august cu Bucovina Pojorâta, pe teren propriu şi pe 22 august în deplasare, cu ASC Bacău. Startul ediţiei de campionat 2015-2016 va avea loc pe data de 29 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava