• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

La mijlocul acestei săptămâni Rapid Suceava a disputat un nou meci amical, de această dată pe terenul grupării Ceahlăul II Piatra Neamţ, formaţia din seria I a Ligii a III-a. La finele unui joc disputat, sucevenii s-au impus cu scorul de 2-1.
Ambele goluri ale sucevenilor au fost marcate din penalty şi ambele în urma unor faulturi la acelaşi jucător, Ionuţ Plămadă. Cel care a transformat cu siguranţă loviturile de pedeapsă a fost Gâldean. Gazdele au ratat o lovitură de la 11 metri şi au marcat în urma unei greşeli imense a apărării sucevene.

Rapid Suceava: Preda – Doboş, Fl. Plămadă, Morariu, Semeghin – Chiriac, Velescu, Gâldean, Petrescu – Negru, I. Plămadă. Pe parcursul jocului au mai intrat: Arotăriţei, Bălan, Spătar, Aioanei, Sumanariu şi Homneac.
Echipa antrenată de Ovidiu Murariu, Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu va reveni vineri la Piatra Neamţ, acolo unde, cu începere de la orele 13.00, vor întâlni divizionara a treia Petrotub Roman, în ultimul amical înainte de startul returului Ligii a II-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava