MOPAN Suceava

La mijlocul acestei săptămâni, Rapid Suceava a revenit la Piatra Neam pentru cel de-al şaptelea şi probabil ultimul amical din această iarnă. Adversară pe terenul sintetic al complexului de sub Pietricica i-a fost colega de serie SC Bacău.
La capătul unui meci echilibrat, “ceferiştii” au bifat a patra victorie din intersezon, după ce s-au impus în faţa băcăuanilor cu scorul de 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ghiorghiciuc la jumătatea primei reprize, mijlocaşul rapidiştilor finalizând cu latul, din mijlocul careului, la colţul lung, o centrare trimisă de Daniel Bălan. Băcăuanii au avut şansa egalării în repriza secundă, dar portarul Pascal a fost salvat de bară la o lovitură liberă executată de Bogdan Rusu.
“A fost un joc cu puţine ocazii de gol. S-a jucat mai mult la mijlocul terenului”, a precizat antrenorul secund al formaţiei sucevene, Mihai Guriţă.
Rapid Suceava a început în următoarea formulă de joc: Roheţki – D.Bălan, Ferariu, Sava, Semeghin – Ghiorghiciuc, Apostol, Sumanariu, Sfrijan, Golofca – Buziuc. Pe parcursul întâlniri au mai intrat: Pascal, N. Alexandru, Spătar şi Săvoaia.
Sfrijan şi D.Bălan au părăsit terenul accidentaţi şi îngroaşă rândul indisponibililor.
“Ceferiştii” au un bilanţ de patru victorii, două remize şi o singura înfrângere în meciurile amicale disputate până acum: 4-1 cu ACS Bucovina Rădăuţi, 4-0 cu AS Şomuz Fălticeni, 4-1 cu FC Bucovina Pojorâta şi 1-0 cu Sport Club Bacau, 3-3 cu Aerostar Bacău şi 1-1 cu FCM Dorohoi, respectiv 0-1 cu Ceahlăul Piatra Neamţ.
Amicalul cu SC Bacău ar putea fi şi ultimul pe care Rapid Suceava îl dispută înainte de reluarea Ligii a II-a. Testul de sâmbătă cu FCM Dorohoi ar putea fi anulat din cauza numărului mare de accidentaţi cu care se confruntă gruparea suceveană.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava