Concert pascal
MOPAN Suceava

Aflată într-o situație excepțională, după un meci de baraj, unic, în fotbalul românesc, Rapid Suceava a reușit să treacă peste handicapul financiar și cel psihic și a demonstrat pe teren că are valoare.

Aflată într-o situație de incertitudine în ceea ce privește noul sezon competițional, formația suceveană s-a înscris la startul ediției 2013-2014 a seriei I a Ligii a II-a. Este un început pentru gruparea suceveană și o promisiune pentru viitor. Nu se știr exact ce va urma, dar Suceava va avea oricum la strat o echipă în eșalonul doi valoric al fotbalului românesc.

Rapid Suceava va scapa de un adversar puternic în eventualitatea în care se va înscrie la startul viitorului sezon al Ligii a II-a. Confruntată cu grave probleme financiare, gruparea CS Otopeni și-a anuțat retragerea din campionat, urmând ca din toamnă să se axeze doar pe campionatele de juniori republicani și copii.

Anunțul oficial nu a fost făcut încă public, însă lucrurile sunt destul de clare pentru clubul ilfovean. Salarii restante față de jucători, unii dintre aceștia susținând că nu au mai luat niciun ban în acest an, acuze grave din partea fostului antrenor Viorel Ion, care afirmat, că la Otopeni nu s-a dorit promovarea, dar și retragerea cererii de licențiere pentru Liga I sunt câteva din elementele definitorii ale dezastrului de la gruparea ilfoveană.

Viorel Ion a plecat deja la Buzău, acolo unde vor ajunge o bună parte dintre foștii săi elevi de la Otopeni. Restul jucătorilor sunt în căutari, Dedu semnând deja cu CSMS Iasi, în timp ce Pârvu și Bardu se află în curtea noii echipe a Craiovei,.

Astfel, în cazul în care viitorul sezon al Ligii a II-a se va desfășura într-un sistem cu două serii a 14 echipe, așa cum s-a stabilit inițial, seria întâi ar putea fi alcătuită din următoarele formații: Delta Tulcea, CF Brăila, CS Buftea, Unirea Slobozia, Dunărea Galați, Sportul Studențesc, Rapid Suceava, Farul Constanța, ACS Berceni, Gloria Buzău, SC Bacău, CSMS Iași, Concordia Chiajna, și cel mai probabil Chindia Târgoviște, retrogradată pe linie sportivă la finalul sezonului trecut.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava