Concert Pascal

Rapid Suceava și-a trecut în cont cea de-a patra remiză în primele nouă runde din acest sezon competițional al seriei I a Ligii a II-a la fotbal. Deși pornea cu șansa a doua în disputa cu FC Clinceni, formația pregătită de Bogdan Tudoreanu a făcut un joc bun și a încheiat la egalitate, 2-2, disputa cu echipa lui Pălimaru și a fraților Karamian.
Dacă în alte dispute sucevenii au primit gol în primele minute, de această dată ei au reușit să înscrie chiar în debut de meci. Semeghin a centrat din lovitură liberă și Cristescu a deviat cu capul mingea care s-a dus în plasa porții grupării din Cliceni.
Gazdele au revenit în atac și puternic impulsionați de frații Karamian au reușit să întoarcă rezultatul. Primul a punctat Arman Karamian,pentru ca cel de-al doilea gol să fie marcat de Pușkaș care a reluat în plasă un balon respins greșit de portarul Arteni. Nu a fost 2-1 la pauză, ci 2-2 pentru că Daniel Bălan a egalat chiar înainte de pauză.
Cu Pascal între buturi încă din startul reprizei secunde, Rapid Suceava a făcut pasul înapoi încercând să apere rezultatul stabilit după primele 45 de minute. Dacă în alte partide nu au avut șansă, sucevenii au avut-o din plin în disputa cu FC Clinceni, Pălimaru și compania ratând câteva ocazii monumentale. De menționat faptul că sucevenii au jucat aproape un sfert de oră în doar zece jucători pentru că Daniel Bîlan a fost eliminate de pe teren.
A fost până la urmă FC Clinceni – Rapid Suceava 2-2 și moral bun pentru oaspeți înaintea disputei cu CSMS Iași.

FC Clinceni: Stamatin – Al. David, A. Niţu, Straton, Artavazd Karamyan – Pătraşcu – St. Stancu, Puşkaş, Arman Karamyan – Konyeha, Pălimaru.
Rezerve: Vreme – D. Popa, Mbella, Al. Dragomir, I. Roşu, Bălţoi, Venţer.
Antrenor: Valentin Bădoi

Rapid Suceava: Arteni – Bălan, Fl. Plămadă, Sava, Semeghin – Luțac, Velescu, Sumanariu, Cristescu – Căinari, Negru. Antrenor: Bogdan Tudoreanu.Plămadă, Stănescu, Golofca, Spătar.
Rezerve: Pascal, I.

Rezultate consemnate în etapa a IX-a a seriei I a Ligii a II-a:
FC Clinceni – Rapid Suceava    2-2
CF Brăila – Dunărea Galați    2-1
SC Bacău – ACS Berceni    1-2
Unirea Târlungeni – Gloria Buzău    0-0
Unirea Slobozia – Rapid București    1-0

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava