Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava a debutat cu dreptul în sezonul oficial 2013, reuşind să smulgă un egal pe terenul formaţiei Delta Tulcea. Dacă în primul meci din tur dobrogenii au condus cu 3-0, pentru ca să câştige la final, pe „Areni”, cu 3-2, de această dată sucevenii au condus pe malul Dunării cu 1-0, fiind egalaţi în prelungiri.

Cei care au fost mai periculoşi în prima repriză au fost tulcenii, apărarea suceveană, în frunte cu portarul Preda, descurcându-se onorabil. Când fundaşii şi goal-keeper-ul sucevean nu s-au descurcat a intervenit bara porţii care s-a opus. Cum Rapid Suceava a avut cinci jucători noi în primul unsprezece, pasele nu s-au legat prea grozav chiar de la început, dar lucrurile s-au schimbat după pauză.

La doar 12 minute de la reluarea partidei dintre Delta Tulcea şi Rapid Suceava, Ionuţ Plămadă a pătruns în careul grupării gazdă şi a fost faultat. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Gâldean şi sucevenii au preluat conducerea pe tabela de marcaj. Deşi au mai fost ocazii de a marca de ambele părţi până la final, mingea a refuzat să intre în plasă. În prelungiri însă, în urma unei centrări a lui Ursu, V. Creţu a înscris din careul de şase metri.

Rapid Suceava a scos un punct pe terenul uneia dintre echipele de top din Seria I a Ligii a II-a şi va avea un moral bun în perspectiva jocului cu FC Botoşani de sâmbătă, 16 martie. Este de aşteptat ca publicul spectator sucevean să fie al doisprezecelea jucător şi Rapid să treacă peste lipsa de omogenitate şi să învingă.

Delta Tulcea: Stoicescu – D. Stanca, Mişelăricu, Scarlat, M. Olteanu – Ad. Ionescu, N. Creţu (‘56 Nanu ) – V. Creţu, Câju (‘56 Ursu), Sin (‘46 Postelnicu) – C. Neagu. Antrenor: Mihai Ciobanu.

Rapid Suceava: Preda – Doboş, Velescu, Fl. Plămadă, Semeghin – Chişu (‘55 Chiriac), Găldean, Pleniceanu (‘46 Morariu), Petrescu – I. Plămadă, Homneac (‘68 Negru). Antrenori: Bogdan Tudoreanu si Ion Buzoianu.

 

Rezultate consemnate în etapa a XVI-a a Seriei I a Ligii a II-a:

Delta Tulcea – Rapid Suceava 1-1

Sportul Studenţesc – Farul Constanţa 0-3 (rezultat înregistrat la „masa verde”)

Săgeata Năvodari – Dinamo II 2-0

CS Otopeni – Dunărea Galaţi 0-1

CF Brăila – Chindia Târgovişte

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava