Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul etapei a XXI-a a seriei I a Ligii a II-a, Rapid Suceava a jucat un meci foarte important pentru clasamentul play-out pe terenul celor de la CF Brăila. Elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu se poate spune că au făcut o partidă ”mare” și au scos un punct la fel de mare în condițiile în care au evoluat mai mult de o repriză cu un om în minus pe teren. Scorul final al întâlnirii CF Brăila – Rapid Suceava a fost 0-0.
Primele 45 de minute ale disputei au fost destul de modeste în faze de poartă. Fiecare echipă a avut câte o ocazie bună de a marca, Stănescu de la suceveni șutând de puțin pe lângă poarta brăilenilor, de cealaltă parte gazdele fiind stopate de portarul bucovinenilor, Pascal. Singurul eveniment cu adevărat important în prima repriză a fost eliminarea fundașului central Vitu de la Rapid Suceava.
Cu un om mai puțin pe teren, gruparea suceveană s-a retras în apărare și și-a ”betonat” defensive care a rezistat până la final. A fost deci 0-0 în duelul CF Brăila – Rapid Suceava și oaspeții au adunat un punct extreme de important în clasamentul pentru play-out. După cum arată în prezent clasamentul seriei I a Ligii a II-a, pentru suceveni nu va mai conta decât partida cu Farul Constanța care se va disputa în data de 12 aprilie pe stadionul ”Areni”.

CF Brăila: Leu – Petean, Ignat, Ivan, Necoară – Frunză, Ochia, Neagoe, Iordache – Cazan, Ndigwe
Rezerve: Comănescu – Vlad, Dima, Câmpeanu, Spiridon, Ghiocel, Olenic
Antrenor: Alin Pânzaru
Rapid Suceava: Pascal – D.Bălan, Vitu, Velescu, Semeghin – Bâgu, Ferariu, Stănescu, Golofca – Ionesi, I. Plămadă. Au mai jucat: Arotăriței, Negru și Cerlincă.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

Rezultate consemnate în etapa a XXI-a a seriei I:
CF Brăila – Rapid Suceava    0-0
SC Bacău – Dunărea Galaţi    2-1
Unirea Târlungeni – ACS Berceni    1-0
Unirea Slobozia – Gloria Buzău    1-0
Farul Constanţa – Rapid Bucureşti    1-0

Egalul realizat de Rapid Suceava a contat și în clasamentul pentru play-out, gruparea pregătită de Bogdan Tudoreanu păstrând diferența de 5 puncte față de CF Brăila și mărind la 4 puncte distanța față de Farul Constanța. În aceste condiții și fără a face calculele pentru celelalte formații din partea a doua a clasamentului, partida cu Farul Constanța, în mod normal singura care va mai conta, va fi capital pentru suceveni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava