Concert pascal
MOPAN Suceava

Rapid Suceava a ajuns la al treilea amical consecutiv în care a reușit să marcheze de patru ori. Divizionara secundă s-a impus cu scorul de 4-1(3-1) în fața liderului seriei I din liga a III-a, Bucovina Pojorâta, într-un meci disputat sâmbaătă pe stadionul “1 Mai” din Ițcani.

Centralul partidei, Robert Șröder, a acordat trei lovituri de la 11 metri, toate până la pauză. Prima a fost dictată pentru un fault comis asupra lui Golofca. Tot el a executat penalty-ul, portarul Jan Turiță a apărat. La poarta opusă însă, Buhăcianu nu l-a iertat pe Pascal, iar oaspeții au preluat conducerea pe tabela de marcaj. Deși vântul a încurcat execuțiile tehnice ale elevilor lui Bogdan Tudoreanu, Semeghin a găsit traiectoria optimă la un corner de pe partea dreapta și Ferariu, lăsat nemarcat la colțul lung, a restabilit egalitatea.

Bucovina Pojorâta putea reveni în avantaj, dar vârfurile de atac ale oaspeților s-au încurcat în fața portarului Pascal. Mai mature în joc, “ceferiștii” au punctat în ultimele minute dinaintea pauzei. Golofca a obținut un nou penalty transformat de aceasta data, de Sumanariu. Buziuc a marcat și el primul său gol în tricoul Rapidului, dupa o ”semifoarfecă” din 6 metri și a stabilit scorul pauzei la 3-1.

În repriza secundă, antrenorii celor două formații au schimbat partiturile, iar balanța s-a înclinat în dreptul Rapidului. Bara transversală a lui Negru și execuția acrobatică a lui Marinkovic pe lângă vinclu aveau să anunțe ultimul gol al meciului. Marinkovic a patruns pe flancul drept și a pasat în centrul careului, de unde Ghiorghiciuc a reluat în plasă. “Ceferiștii” au dominat jocul până la final, însă scorul a rămas neschimbat: 4-1.

Rapid Suceava (prima repriza): Pascal – Semeghin, Sava, Ferariu, Sfrijan – Tiron, Apostol, Ghiorghiciuc, Sumanariu, Golofca – Buziuc.
Rapid Suceava (repriza a doua): Roheţki – Spătar, Plecanciuc, Velescu, Vornicu – Bâgu, Săvoaia, Ghiorghiciuc – Marinkovic, Negru, Golofca.

Rapid Suceava și-a făcut ”norma” de patru goluri și în amicalul cu Bucovina Pojorâta, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava