MOPAN Suceava

Runda a VI-a a play-out-ului seriei I a Ligii a III-a, Rapid Suceava a avut un meci foarte dificil pe terenul formației Dunărea Galați, formație care în tur se impusese pe ”Areni” cu un sec 3-0. Tehnicienii suceveni au mizat la acest joc pe tânăra ”gardă” și au avut câștig de cauză, Rapid Suceava luându-și revanșa în fața dunărenilor cu același scor, 3-0.
Disputa a fost rezolvată în prima jumătate a partidei când sucevenii au punctat de două ori prin Cerlincă și Arotăriței. Primul a înscris după o frumoasă acțiune personal, cel de-al doilea a valorificat o centrare bună a lui Golofca. Mijlocașul sucevean și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 63 și a parafat un succes fără dubii un rapidiștilor suceveni.
Rezultatul este unul bun și-i menține pe elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu în lupta pentru evitarea retrogradării. Din păcate și contracandidata sucevenilor CF Brăila s-a impus în ultimele cinci minute la Târlungeni și suspansul în ceea ce privește echipele care vor evolua și sezonul viitor în eșalonul secund al fotbalului românesc se păstrează.
În următoarea rundă din play-out Rapid Suceava va primi vizita grupării Gloria Buzău, sâmbătă 24 mai de la ora 11.00. Tot în această etapă Unirea Târlungeni va juca acasă cu Farul Constanța, care este déjà retrogradată, iar CF Brăila va primi acasă formația Dunărea Galați, poate în ultima șansă a acesteia de a evita un loc retrogradabil.

Dunărea Galați : B. Miron – L. Radu, B. Panait, Ursu, Blănaru – Sfrijan, St. Cucu (cpt.) – Gohoreanu, Vraciu, Cenk – C. Neagu.
Rezerve: Costea, Sorin Cucu, Drăgan, M. Matei, Şomodean, Asanache, V. Ion.
Antrenor: Costel Enache

Rapid Suceava: Pascal – T. Bălan, Velescu, Ferariu, Semeghin (cpt.) – Cerlincă, Sumanariu, I. Plămadă, Golofca – Arotăriţei, Ionesi.
Rezerve: Duţică, M. Negru, Fedorovici, R. Sava, Bâgu.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu
Arbitru: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin); Asistenţi: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) şi Florin Liviu Burlacu (Urziceni.)

Rezultate înregistrate în etapa a VI-a din play-out-ul seriei I a Ligii a II-a:
Dunărea Galați – Rapid Suceava 0-3
Unirea Târlungeni – CF Brăila 0-1
Farul Constanța – Gloria Buzău 0-2

Clasament play-out
1. Gloria Buzău 16 8 4 4 23-13 28
2. Unirea Tărlungeni 16 7 6 3 18-11 27
3. CF Brăila 16 7 4 5 13-15 25
4. Rapid Suceava 16 6 5 6 19-16 23
5. Dunărea Galaţi 16 4 5 7 15-17 17
6. Farul Constanţa 16 2 4 10 8-21 10

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava