Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, terenul sintetic din complexul Liceului cu Program Sportiv din Suceava și-a demonstrat din nou utilitatea după câteva zile de ploaie, găzduind un meci test pentru echipa de ligă secundă Rapid Suceava. Seniorii pregătiți de Costel Ilie au primit replica juniorilor de la LPS, juniori antrenați de Marius Lup.
Jocul a fost unul dinamic, unul în care s-a alergat mult, fiecare component al celor două formații dorind să arate ce poate. Este adevărat și faptul că suprafața de joc destul de alunecoasă a făcut dificile execuțiile tehnice deosebite și a solicitat ”frânele”, dar pentru organizarea unei acțiuni de atac și pentru anumite ”desene” tactice a fost foarte bună.
Tinerii jucători de la LPS Suceava au arătat destule calități fizice și încredere, însă pentru au avut șansa să joace împotriva echipei ”mari”, ei au exagerat cu posesia balonului. De partea cealaltă, plusul de experiență al celor de la Rapid Suceava a fost edificator, unele trasee de joc fiind deja bine stabilite. Totuși, deși a realizat acțiuni clare și bine închegate, formația de ligă secundă nu le-a finalizat de fiecare dată cu aceeași luciditate. În aceste condiții, majoritatea din cele șase goluri marcate de rapidiștii suceveni au fost marcate în urma unor erori copilărești ale tinerilor de la LPS Suceava, totuși, prezența de spirit pe faza de atac a fost benefică pentru elevii antrenorului Costel Ilie.
Pentru Rapid Suceava au marcat Tudorache, de două ori, Apostol, Julei, Galan și Ionuț Plămadă. Lucru foarte bun după acest meci test a fost faptul că niciun jucător nu s-a accidentat.
În prima repriză a disputei dintre Rapid Suceava și juniorii de la LPS Suceava pentru seniori au evoluat: Hânțescu – Daniel Bălan, D.Ciobanu, Velescu, Semeghin – Gheorghiciuc, Sfrijan, Aeroaei, Jitariuc, Apostol – Tudoreche.
În repriza secundă pentru Rapid Suceava au jucat: Hânțescu – Mateiciuc, Tăutianu, Florea, Bâgu, Dănilă, Julei, Edi Sandu, Julei, Păvăluc, Ionuț Plămadă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava