MOPAN Suceava

”Rapid Suceava va face recurs împotriva hotărârii Comisiei de Disciplină a FRF din 7 iunie” a declarat organizatorul de competiții al clubului Niculae Grosu.

Comisia de Disciplină a FRF a respins cererea de anulare a măsurii de reprogramare a meciului dintre SC FC Sportul Studențesc SA și Rapid CFR Suceava pentru data de 8 iunie 2013, ora 11.00, ca rămasă fără obiect și dispune reprogramarea jocului mai sus amintit cu respectarea termenelor prevăzute de ROAF-FRF.

În baza art. 79 alin.7 teza a doua raportat la teza a treia din ROAF, SC FC Sportul Studențesc SA este obligat la plata sumei de 9.473,80 lei, reprezentând cheltuieli de deplasare, cazare și masă a echipei Rapid CFR Suceava.

După părerea multora dintre cunoscătorii fotbalului românesc, cum eroare legată de neprogramarea partidei dintre Sportul Studențesc și Rapid Suceava, aparține federației, meciul se pare că se va rejuca. Data întâlnirii va fi stabilită în această săptămână, dar noi sperăm în continuare ca studenții bucureșteni să fie în vacanță, iar la ”cursuri” să fi rămas doar liceeniii din ultimul an care au probleme mari cu bacalaureatul și nu se mai pot gândi și la fotbal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava