MOPAN Suceava

Formaţia Rapid Suceava va renunţa se pare la câţiva jucători din lotul cu care a încheiat sezonul trecut al Ligii a II-a de fotbal. Probabil fundaşii Ionuţ Duţică, Vasile Vitu şi Andrei Fedorovici, precum şi atacantii Cristinel Gafiţa şi Iulian Ionesi, nu vor mai figura în echipa pentru campionatul viitor.
“Nu are rost să-i platim doar să se antreneze. Faptul că nu joacă nu ne ajută nici pe noi ca şi club, nici pe ei ca fotbalişti”, a precizat antrenorul principal al echipei sucevene, Bogdan Tudoreanu
La capitolul veniri, tehnicianul sucevean a menţionat că are nevoie de întăriri pe axul central al echipei.
“Avem o listă cu jucătorii pe care vrem să-i aducem la echipe. Trebuie să ne întărim cu un fundaş central, doi mijlocaşi centrali şi un atacant”, a mai spus Tudoreanu. Conducerea “ceferiştilor suceveni” a ajuns la un acord cu Vlad Hânţescu, astfel portarul în vârsta de 20 de ani să-şi prelungească şederea pe “Areni”. Chiar daca i-a expirat contractul, veteranul Dorin Semeghin pare dispus să mai joace şi el cel puţin un an la echipa din oraşul natal. La reunirea lotului rapidist este aşteptat şi atacantul Radu Luţac, care a fost împrumutat în prima jumătate a anului la divizionara a treia Sporting Suceava. Rapidiştii suceveni au purtat discuţii şi cu Alex Buziuc, atacantul de 20 de ani fiind însa mai aproape de prim-divizionara Gaz Metan Mediaş decât de Rapid.
Reunirea lotului sucevean este programată pe 7 iulie. Astfel, după o săptămână de reacomodare la efort la Suceava, rapidiştii îşi vor muta tabăra la Poiana Negri pentru un cantonament ce se va întinde pe parcursul a zece zile. Luna august este rezervată amicalelor, Bogdan Tudoreanu având în plan 8-9 jocuri de verificare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava