• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ultima etapă a seriei I a Ligii a II-a programează pentru Rapid Suceava întâlnirea cu ocupanta locului IV în clasament, CS Otopeni. Partida va avea loc pe „Areni” miercuri de la ora 18.00.
Deşi nu se ştie clar ce hotărâre a luat Comisia de Disciplină a FRF în cazul meciului Sportul Studenţesc – Rapid Suceava, care nu s-a disputat pentru că forul fotbalistic a hotărât neprogramarea grupării bucureştene, formaţia suceveană vrea să rezolve pe teren lucrurile în ceea ce priveşte retrogradarea.
Fotbaliştii pregătiţi de Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu sunt hotărâţi să câştige partida cu CS Otopeni şi să se despartă frumos de proprii suporteri.

Etapa a XXX-a a seriei I a Ligii a II-a programează meciurile:
Rapid Suceava – CS Otopeni
Chindia Târgovişte – Unirea Slobozia
Farul Constanţa – Săgeata Năvodari
CS Buftea – CF Brăila
Dunărea Galaţi – Sportul Studenţesc

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava