Concert pascal
MOPAN Suceava

În runda a IV-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal, Rapid Suceava va evolua mâine de la ora 11.00 pe terenul grupării SC Bacău. Sucevenii se prezintă la acest meci după o serie de două victorii în campionat, cu Bucovina Pojorâta şi Gloria Buzău şi una în Cupa României, cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Şi gazdele au un moral bun după succesul realizat pe terenul grupării Bucovina Pojorâta. Pentru Rapid Suceava urmează din nou o săptămână de „foc” cu trei meciuri în decurs de şapte zile. După jocul de la Bacău, sucevenii urmează să primească pe „Areni” vizita echipei FC Braşov în Cupa României, miercuri de la ora 16.30, pentru ca în week-end-ul viitor să evolueze tot pe teren propriu cu Oţelul Galaţi.
„Ştim echipa băcăuană, am jucat de multe ori în compania lor şi este de aşteptat să avem un meci dificil. Băieţii noştri sunt conştienţi de importanţa acestui joc şi vor să demonstreze că sunt pe un trend ascendent.
Ne aşteaptă din nou o săptămână interesantă, cu trei partide într-o săptămână, şi vrem să facem din nou nouă puncte” a declarat antrenorul principal al formaţiei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.
Atmosfera în lotul grupării sucevene nu este, totuşi, una grozavă pentru că fotbaliştii suceveni nu au mai primit o primă din octombrie 2014.
„Este adevărat că jucătorii noştri sunt în urmă cu primele, dar avem promisiuni că totul se va rezolva. Există înţelegere, pentru moment, şi aşteptăm ca lucrurile să intre în făgaşul normal.
Nu am început foarte bine acest sezon competiţional, dar ultimele trei victorii demonstrează că avem potenţial.
Sper ca totul să se rezolve pentru că avem o echipă competitivă şi valoroasă în acest sezon competiţional” a afirmat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava