Concert pascal
MOPAN Suceava

În turul al V-lea al Cupei României la fotbal, Rapid Suceava va primi, mâine, de la ora 16.30, pe stadionul „Areni”, replica fostei componente a Ligii I, Ceahlăul Piatra Neamţ. Gazdele se prezintă la acest meci după victoria la limită în faţa grupării Bucovina Pojorâta, nemţenii având pauză în etapa precedentă din Liga a II-a.

„Aducerea unei echipe de Liga I pe stadionul «Areni» este unul dintre obiectivele echipei noastre în acest sezon competiţional. Ca urmare, băieţii noştri sunt montaţi pentru a trece de Ceahlăul Piatra Neamţ.

Ne aşteaptă un joc dificil în compania unei formaţii care şi-a păstrat în lot mai mulţi fotbalişti care au evoluat în primul eşalon valoric al fotbalului românesc. Avem un moral bun după succesul din partida cu Bucovina Pojorâta şi vizăm victoria. Jucătorii noştri au fost avertizaţi de faptul că îi aşteaptă o săptămână specială cu trei meciuri care trebuie câştigate şi sunt convins că se vor lupta pentru a aduce bucurie suporterilor suceveni” a declarat antrenorul echipei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.

Intrarea la meciul Rapid Suceava – Ceahlăul Piatra Neamţ va costa 10 lei. Norocoasa acestei etape a Cupei României a fost Bucovina Pojorâta, care ar fi trebuit să joace cu FCM Dorohoi, formaţie care s-a retras din campionat. În faza şaisprezecimilor, care va avea loc în perioada 22 şi 24 septembrie, participă cele 18 formaţii calificate după turul al V-lea, la care se adaugă cele 14 echipe din Liga I. (

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava