Concert pascal
MOPAN Suceava

Runda a IX-a a seriei I a Ligii a II-a de fotbal programează pentru Rapid Suceava întâlnirea cu fosta componentă a primului eşalon valoric, Ceahlăul Piatra Neamţ, meciul urmând să aibă loc sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Areni. Datele meciului sunt neaşteptate prin prisma faptului că gruparea nemţeană este „lanterna roşie” a clasamentului cu doar 4 puncte. Ceahlăul Piatra Neamţ se confruntă cu grave probleme financiare şi nu este singura echipă din serie care are astfel de dificultăţi. Nici sucevenii nu au un moral prea bun înainte de această dispută după ce în etapa trecută au fost învinşi clar pe litoral de Farul Constanţa.
„Ne aşteaptă un meci greu chiar dacă oaspeţii noştri sunt pe ultimul loc în clasament în acest moment. Vă daţi seama că sunt în criză acută de puncte şi se vor agăţa de orice minge pentru că nu au nimic de pierdut.
Trebuie să ne concentrăm cât mai bine şi să trecem peste eşecul de la Constanţa. În acest debut de campionat am jucat bine acasă şi sper să câştigăm şi acest meci de pe propriul teren” a declarat antrenorul principal al echipei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu. Rapid Suceava s-a mai întâlnit în această toamnă cu Ceahlăul Piatra Neamţ, în Cupa României, sucevenii impunându-se cu 3-1 după prelungiri.
În aceeaşi etapă a IX-a a seriei I a Ligii a II-a, la Pojorâta va avea loc un nou meci de gală după cel din Cupa României cu ASA Târgu Mureş. Pe „micul” teren din Pojorâta va sosi liderul clasamentului şi una dintre cele mai titrate formaţii din fotbalul românesc, Rapid Bucureşti. Toate cele 300 de bilete au fost vândute, organizatorii vânzându-le la „pachet” cu următorul joc de acasă cu Academica Clinceni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava