Concert pascal
MOPAN Suceava

În etapa a XI-a a seriei I, formaţia suceveană va evolua sâmbătă de la ora 15.00 pe terenul grupării Farul Constanţa, iar partida va putea fi urmărită pe TVR3. Rapid Suceava şi-ar fi putut trece în cont un punct în disputa din etapa precedentă cu CSMS Iaşi dacă ar fi avut puţină şansă. Deşi Marius Lăcătuş are la dispoziţie jucători cu mare experienţă competiţională, echipa sa nu a arătat ceva ieşit din comun în partida cu gruparea suceveană.
Trecând peste eşecul din meciul cu CSMS Iaşi, formaţia suceveană va încerca să facă o partidă reuşită la Constanţa şi să plece neînvinsă de pe terenul Farului. La o primă evaluare a acestui tur de campionat se poate lesne observa că Rapid Suceava joacă mai bine în deplasare decât pe stadionul „Areni”. Elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu au venit cu puncte de la Unirea Slobozia, Dunărea Galaţi şi FC Clinceni şi vor încerca să repete isprava şi în jocul de pe litoral.
„Din lotul nostru pentru meciul cu Farul Constanţa va lipsi doar Ionuţ Plămadă, dar în schimb va reveni Daniel Bălan căruia i-a expirat suspendarea. Mergem pe litoral nu să urmărim valurile, ci să ne apărăm şansa aşa cum am făcut-o de fiecare dată. Partida va fi televizată pe TVR3, deci un motiv în plus să demonstrăm că avem echipă şi merităm încrederea publicului iubitor de fotbal din Suceava” a declarat antrenorul formaţiei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.

Etapa a XI-a a seriei I a Ligii a II-a programează partidele:
Farul Constanţa – Rapid Suceava
CSMS Iaşi – Dunărea Galaţi
FC Clinceni – ACS Berceni
CF Brăila – Gloria Buzău
SC Bacău – Unirea Târlungeni

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava