Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima rundă din cadrul play-off-ului seriei I a Ligii a II-a la fotbal, Rapid Suceava va primi vizita echipei Gloria Buzău. După ultimul eşec din sezonul regulat, în care au cedat pe un teren care arăta ca o „orezărie”, tot la Buzău, elevii antrenorului Bogdan Tudoreanu au ocazia să-şi ia revanşa.”
„Am avut un sezon competiţional deosebit şi cred ca am avut rezultate absolut remarcabile. A fost cel mai bun sezon competiţional pe care l-a avut gruparea noastră în istoria ei şi sunt convins că avem o echipă de excepţie.
Urmează turneul play-out, în care ne vom întâlni cu cele mai bune echipe din serie. Obiectivul nostru este clasarea pe unul dintre primele trei echipe în acest an.
Nimeni nu anticipa comportarea echipei noastre în acest campionat în condiţiile în care ne-am luptat cu grupări care au anunţat clar că vor să promoveze, şi au condiţii, ca FC Voluntari şi Academica Piteşti.
Am demonstrat că avem un lot unit, unul care a arătata că poate juca cu echipe de top precum Gaz Metan Mediaş sau Petrolul Ploieşti.
Nu putem să ne comparăm, ca şi buget, cu formaţii de top ca FC Voluntari sau Academica Piteşti. Pentru ce rezultate am obţinut, suntem oarecum peste. În mod normal, am resimţit lipsa vârfului de atac Matei, care nu a fost compensată de apariţia tânărului Buziuc.
Oricum, obiectivul echipei noastre este clasarea pe unul dintre primele locuri ale clasamentului la finele acestui sezon competiţional.  Chiar dacă toată lumea şi-ar fi dorit să vadă echipa de fotbal a Sucevei în prima eşalon valoric, nu se poate realiza acest lucru în condiţiile în care noi există un buget compatibil cu alte grupări cu care suntem în luptă, nu sunt condiţii de antrenament şi refacere” a declarat antrenorul echipei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.
„Vrem să câştigăm meciul cu Gloria Buzău pentru că merităm acest lucru. Am fost peste adversarii noştri în prima repriză şi am pierdut pentru că buzoienii au avut bafta. Terenul pe care am jucat a fost de neimaginat şi sper ca să arătăm în faţa propriilor suporteri ca avem valoare” au declarat sucevenii Radu Sava şi Ciprian Sumanariu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava