MOPAN Suceava

Fără presiunea vreunui obiectiv și lipsiți de orice motivație, jucătorii de la Rapid Suceava au făcut o demonstrație de potențial în primele 45 de minute ale meciului din cadrul etapei a IV-a a turneului play-off al seriei I a Ligii a II-a, pentru ca în repriza secundă să cedeze și să piardă în fața lidelui FC Voluntari. Cu ”veteranul” Mircea Negru în dispoziție bună de joc, sucevenii au evoluat bine pe parcursul primei părți a meciului cu FC Voluntari. La o greșeală a fundașului dreapta Mitache, Buziuc a interceptat balonul fiind faultat în careu. Mircea Negru a transformat penaltiul și Rapid Suceava a condus gruparea FC Voluntari cu 1-0 la pauză.
De la vestiare a revenit pe teren parcă o altă echipă suceveană. Fără vlagă și dorință de victorie, jucătorii pregătiți de Bogdan Tudoreanu au fost de nerecunoscut. În consecință, oaspeții au atacat și au profitat că echipa gazdă a luat ”piciorul de pe accelerație”. Deși au dominat copios începutul reprizei secunde, cei de la FC Voluntari nu au marcat la una din marile ocazii pe care le-au avut, ci la un corner, mingea lovindu-l în ceafă pe Tiberiu Bălan înainte de a poposi în plasa porții apărate bine până în acel moment de Pascal. La 1-1, rapidiștii suceveni s-au ”tăiat” complet și pe teren nu a existat decât o singură formație, FC Voluntari. Cu experimentații Todoran, Tiberiu Bălan, Maxim și S.Rădoi pe teren, oaspeții au făcut ”legea” câștigând în final cu 3-1 după golurile marcate de Maxim și Adrian Bălan. Scorul putea fi mult mai sever, dar bara i-a salvat pe suceveni. Gazdele au avut și ei câteva acțiuni bune pe contraatac, micul Golofca reușind de vreo două ori să-i ”încâlcească” pe fundașii adverși. La una și aceste incursiuni, atacantul sucevean, care nici nu se vedea dintre fundașii cât „malul” ai oaspeților, l-a servit excelent pe Gheorghiciuc, care a ratat dintr-o poziție cu ”jokerul pe liber”, cum se spune.


Cea mai bună caracterizare a atmosferei și a partidei dintre Rapid Suceava și FC Voluntari a fost făcută de cel mai bun jucător al meciului, Dinu Todoran.
”Este păcat că Suceava nu are o echipă de prim eșalon valoric, pentru că ar merita. Este foarte greu să joci fără o motivație și acest lucru s-a văzut. Noi am avut un obiectiv, un țel și am luptat pentru el.
Nu este problema mea, dar acest sistem cu play-off și play-out are lacunele lui. Fără a avea nicio presiune, echipele care nu luptă pentru promovare nu au absolute niciun motiv să lupte pentru victorie. Ar trebui ca play-off-ul să se joace între formațiile care prezintă licențierea și lupăt pentru promovare” a afirmat Dinu Todoran.
Fără nicio motivație și cu buzunarul gol, fotbaliștii suceveni așteaptă finalul unui sezon competițional bun și bineînțeles ceva bani, pe care-i merită.
”Jucătorii noștri și conducerea așteaptă fondurile de la Primărie care se pare că vor veni la finele lunii mai. La finalul sezonului se vat rage linie, se vor analiza toate aspectele și se va vedea ce este de făcut.
În ceea ce mă privește, la aceste ultime partide din play-off voi da o șansă tuturor jucătorilor pe care-i avem în lot” a declarat antrenorul echipei Rapid Suceava, Bogdan Tudoreanu.

Rapid Suceava: C. Pascal – D. Bălan (cpt), Ferariu, Plecanciuc, R. Sava, Onciu, Sumanariu, Golofca, Gheorghiciuc, M. Negru, Buziuc.
Rezerve: Rebenciuc – Marinkovic, Sfrijan, Bosânceanu, Vornicu, R. Soare, Săvoaia.
Antrenor: Bogdan Tudoreanu

FC Voluntari: D. Balauru – S. Moga, C. Achim, Mitache, Fl. Maxim, S. Rădoi (cpt.), D. Todoran, C. Roşu, Călinţaru, T. Bălan, Voduţ.
Rezerve: Botaş – B. Barbu, Novac, G. Deac, Al. Cârstocea, Ad. Bălan, M. Ene.
Antrenor: Ilie Poenaru
Arbitru: Radu Petrescu (Bucureşti); Asistenţi: Dan Lucian Ilieş (Braşov) şi Constantin Mihai Cantemir (Făgăraş).

Rezultate înregistrate în etapa a IV-a a turneului play-off:
Rapid Suceava – FC Voluntari 1-3
Academica Pitești – CF Brăila 3-1
Gloria Buzău – SC Bacău 2-1

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava