Concert pascal
MOPAN Suceava

Expert Forum va lansa un raport de analiză referitor la implementarea Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) în ultimii șase ani și la modul în care s-au realizat achizițiile în proiectele de investiții finanțate prin intermediul acestuia.

Dezbaterea ”Cum reparăm PNDL?” va avea loc miercuri, 16 iunie, între orele 11 și 13, prin intermediul platformei Zoom.

Expert Forum a analizat gradul de implementare a proiectelor finanțate prin PNDL 1 și PNDL 2 și vom discuta pe marginea statisticilor, evidențiind succesele, dar și problemele aferente programului. De asemenea, am realizat o cercetare pornind de la aproximativ 5000 de achiziții publice și vom arăta concluzii legate de principalii beneficiari ai contractelor și transparența procedurilor. În același timp, scopul raportului și al dezbaterii este de a găsi soluții pentru a crește eficiența și transparența programului, mai ales în contextul în care se discută despre inițierea PNDL 3.

La eveniment sunt invitați reprezentanți ai unor instituții publice care gestionează programul sau au rol de control, beneficiari ai proiectelor PNDL, parlamentari, experți și jurnaliști. Au confirmat participarea reprezentanți ai Curții de Conturi și ai Agenției Naționale pentru Achiziții Publice. În cadrul discuției vor interveni dl. Ionel Chiriță – Președinte Executiv, Asociația Orașelor din România și dl. Emil Drăghici, Președinte, Asociația Comunelor din România. Dezbaterea va fi moderată de Sorin Ioniță, Președinte Expert Forum.

Discuția va fi transmisă public și pe pagina Facebook EFOR – www.facebook.com/ExpertForum. Pentru înscrieri, vă rugăm să completați următorul formular https://expertforum.ro/dezbatere-cum-reparam-pndl.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava