MOPAN Suceava

Colegiul Stomatologilor s-a sesizat în cazul dentistului de la Policlinica Titan din Capitală, acuzat de Ştefania Costache, alias Lolrelai de la iUmor, de agresiune sexuală. Tot mai multe victime fac mărturii incredibile despre stomatolog. Raportul medico – legal arată că tânăra n-a fost violată de dentist, potrivit click.ro.

Raportul medico – legal, întocmit de Institutul de Medicină Legală (IML) după analizarea probelor recoltate anul trecut, arată însă că Ştefania Costache n-a fost violată de medicul stomatolog, ceea ce nu înseamnă că ancheta va fi stopată, mai ales că sunt şi alte victime care acuză acte de agresiune sexuală. „Costache Doiniţa Ştefania este orientată temporo – spaţial, nu prezintă tulburări psihice şi nu prezintă manifestări clinice specifice unei afectări neuro – motorii la momentul examinării”, se menţionează în raportul medico – legal. „Nu prezintă leziuni traumatice vechi sau recente la examenul extern (…) Examenul toxicologic realizat pe probele biologice (sânge şi urină) recoltate de la sus-numita nu au pus în evidenţă prezenţa unor substanţe toxice în organism. Examenul serologic nu a pus în evidenţă prezenţa de spermă sau spermatozoizi”, se mai arată în raportul realizat de IML, conform sursei citate.

Dincolo de ancheta Poliţiei, Colegiul Medicilor Stomatologi a anunţat, prin intermediul unui comunicat, că primeşte de miercuri, 10 martie, cereri de sesizare în acest caz.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/news/national/raportul-medico-legal-lolrelai-n-fost-violata-de-stomatolog

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava