MOPAN Suceava

Rareş Bogdan reacţionează dur după a doua ediţie „Jocuri de putere“ pe care nu a moderat-o fiind suspendat temporar. Realizatorul Realitatea TV cataloghează subiectul dezbătut în emisiune „o mizerie şi o manipulare ieftină“ şi subliniază că nu are de gând să ceară scuze publice redacţiei, condiţia impusă de patronul televiziunii, Cozmin Guşă, pentru a se putea întoarce pe post, potrivit click.ro.

„Aş vrea să-l rog pe colegul meu, care a fost obligat să-mi ţină locul, să spună cine i-a impus/cerut/ sugerat tema «Stat Paralel – oamenii lui Coldea din Realitatea TV». Mi se pare o aberaţie completă să vorbeşti despre îndepărtarea oamenilor unui «general defunct» din SRI dintr-o televiziune liberă. O mizerie, o manipulare ieftină. Nici măcar inteligentă! O prostie. Realitatea TV a fost şi este o televiziune liberă. Trebuie să rămână cu orice chip exclusiv liberă“, a scris Rareş Bogdan pe Facebook, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/firicel-neaga-ca-era-drogat-politistii-i-au-facut-dosar-penal

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava