Concert pascal
MOPAN Suceava

Brad Pitt susține că Angelina Jolie a vândut partea ei din podgoria pe care foștii soți o dețineau împreună. Scopurile actriței ar fi, potrivit avocatului bărbatului, să facă rău și să îl submineze, semn că securea războiului este departe de a fi îngropată, scrie click.ro.

Brad Pitt și Angelina Jolie se războiesc de mai bine de șase ani, de când au divorțat în 2016, la doar doi ani după ce s-au căsătorit. O serie de documente au intrat în posesia jurnaliștilor de la Daily Mail, iar în ele se arată faptul că actorul aduce acuzații grave la adresa fostei sale soții, care ar încerca în mod activ să îi facă rău.

Angelina Jolie și-a vândut în secret partea sa de podgorie, o afacere pe care cei doi o aveau împreună, în Franța, dar nu oricui, ci unui „oligarh rus”, având „intenții otrăvitoare”. Planul său ar fi inclus și o modalitate prin care actrița să dețină controlul total asupra business-ului care valoreaza milioane de dolari, potrivit sursei citate.

Motivul pentru care Angelina Jolie a făcut tranzacția neașteptată este pentru „a-i face rău lui Brad Pitt”, transmite avocatul actorului.

Află mai multe, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/razboi-la-hollywood-brad-pitt-si-angelina-jolie-637635.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava