Concert pascal
MOPAN Suceava

Zile de foc la Judecătorie pentru Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Dacă, zilele trecute, agentul FIFA a lipsit de la cea de-a doua înfățișare în procesul de divorț, trimițându-și doar avocatul, joi, 2 iunie, la Judecătoria Buftea, va fi audiat minorul Laurențiu Reghecampf junior, potrivit click.ro.

Pe 2 iunie, la Judecătoria Buftea va fi audiat Laurențiu Reghecampf junior, urmând ca, ulterior audierii minorului, să se judece și Ordonanța Preşedinţială întrodusă de Laurențiu Reghecampf, pentru stabilirea programului de vizită a minorului Bebeto.

„Nu are voie în sală cu Bebe decât avocatul și judecătorul! Va merge Bebeto cu Sarah la judecătorie mâine. Eu sunt în Emirate acum! Nu comentez că îmi e rușine de rușinea lui. Pentru noi am mai zis: a murit! Laurentiu Jr. va merge alături de sora lui și de avocat în fata judecătorului. Este păcatul lui, caci își târăște copilul în așa ceva. Dumnezeu îi va da exact ce trebuie. Și-a părăsit și batjocorit fiecare copil și familie.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Laurențiu Reghecampf a introdus o Ordonanță președențială, prin care solicita custodia comună, dar și dreptul ca fiul său, Laurențiu Reghecampf junior, să-l poată vizita la Craiova ori de câte ori vrea el.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/razboi-pe-copil-intre-prodanca-si-reghe-bebeto-va-637110.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava