Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Suceava au efectuat în perioada 23 – 24 iulie a.c. o acţiune de amploare pe raza municipiului reşedinţă de judeţ în vederea asigurării ordinii şi liniştii publice, siguranţa cetăţeanului, combaterea faptelor cu violenţă, a furturilor, actelor de comerţ neautorizat, cerşetorie, vagabondaj, siguranţa şi fluidizarea traficului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea altor fapte antisociale.
În timpul acţiunii au fost constatate 3 infracțiuni şi au fost aplicate 91 de sancțiuni contravenționale în valoare de 38.980 lei. De asemenea au fost desfăşurate 56 de controale, fiind identificaţi 3 infractori şi un autoturism semnalat ca fiind furat.
Poliţiştii au mai identificat mai multe bunuri furate şi au confiscat produse industriale şi ţigări de contrabandă în valoare de aproximativ 15.000 lei.

Astfel, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au identificat o persoană bănuită de furtul unui autoturism, faptă comisă în data de 22 iulie 2015. De asemenea, a fost identificat şi autoturismul care a fost recuperat şi predat părţii vătămate.
Poliţiştii suceveni au mai identificat şi un bărbat din comuna Straja care conducea o autoutilitară cu remorcă pe strada Grigore Alexandru Ghica din municipiul Suceava și a cărei autorizaţie provizorie de circulație era expirată din 17 iulie 2015. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.
Poliţiştii Biroului Rutier au identificat un tânăr în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Obcinilor din Suceava având o îmbibație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava