Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 20.10.2021, în intervalul orar 06:00 – 10:00, pe raza de competență al Poliției Municipiului Rădăuți și al Secției 4 Poliție Rurală Gălănești a fost organizată o razie având ca obiective principale identificarea persoanelor care transportă marfă, material lemnos sau alte produse fără documente legale precum și probarea activității infracționale a unor persoane cu privire la comiterea de infracțiuni la regimul silvic sau în legătură cu furturile de material lemnos, prevenirea stărilor de pericol pentru traficul rutier, disciplinizarea pietonilor și conducătorilor auto, constatarea şi combaterea infracțiunilor la regimul circulației rutiere, constatarea și sancționarea contravențiilor la regimul circulației rutiere, combaterea oricăror fapte și aspecte negative atât de natură contravențională cât și penală, ocazie cu care au fost aplicate un 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.380 lei și au fost reținute un certificat de înmatriculare și un permis de conducere.

În data de 19 octombrie a fost efectuată o percheziție domiciliară la imobilul unui bărbat din comuna Bilca, ocazie cu care a fost ridicată pentru cercetări o autoutilitară despre care există indicii temeinice că a fost folosită la comiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, iar în urma probatoriului administrat, bărbatul din comuna Bilca a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în C.R.A.P. din acdrul I.P.J. Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava