MOPAN Suceava

La data de 8 februarie între orele 07.00-14.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat şi executat o razie, angrenând efective din cadrul subunităţii, Secţiei 15 de Poliţie Rurală Vatra Dornei și posturilor de poliţie comunale aflate în coordonare, 6 subofițeri jandarmi din cadrul Detașamentului de jandarmi Vatra Dornei, 2 polițisti locali, 2 lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, trei lucrători silvici, doi lucrători din cadrul R.A.R. Suceava, 2 lucrători din cadrul I.S.C.T.R. Suceava.

În cadrul raziei au fost aplicate 106 sancțiuni contravenționale  în valoare de 56.915 lei.

Au fost verificate 223 de persoane, 195 de autovehicule și s-au efectuat controale la 17 societăți comerciale.

Au fost reținute 14 permise de conducere și au fost realizate 42 de testări cu aparatul etilotest și 2 cu aparatul drugtest.

În cadrul acțiunii s-a reușit și probarea activității infracționale a două persoane bănuite de furt, acestea fiind reținute în arestul IPJ Suceava, iar prejudiciul a fost recuperat.

Astfel, s-au continuat cercetările privind privind un furt comis din locuinta unei persoane din Vatra Dornei, reușindu-se identificarea persoanelor bănuite de comiterea faptei, respectiv doi bărbați care locuiesc fără forme legale pe raza municipiului Vatra Dornei.

În urma audierii, cei doi au recunoscut comiterea faptei, procedându-se la recuperarea integrală a bunurilor sustrase din locuința persoanei vătămate, prejudiciul recuperat fiind în valoare totală de aproximativ 7000 lei.

Fată de cei doi bărbați s-a dispus de către polițiștii din cadrul B.I.C. măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în arestul I.P.J. Suceava.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de art. 228 alin. 1,  art. 229 alin. 1 lit. „b” si „d” și alin. 2 lit. „b” din Codul penal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava