Concert pascal
MOPAN Suceava

Vineri, 26 februarie, în intervalul orar 05:30-10:30, pe raza Secției nr. 4 Gălănești și pe tronsoanele rutiere adiacente municipiului Rădăuți a fost organizată o razie, la care au participat poliţişti din cadrul Poliției Rădăuți și de la cele două Secții de poliție rurală , precum și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale – IPJ Suceava.

Au fost desfășurate două percheziții domiciliare în cătunul Vuliva, de pe raza comunei Frătăuții Noi, în vederea probării activității infracționale a unor suspecți și identificării și recuperării bunurilor date în urmărire.

Cu această ocazie au fost identificați suspecții unor fapte de furt, respectiv doi bărbați față de care au fost luată măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore.

S-au constituit escorte, iar persoanele reținute au fost conduse la sediul I.P.J. Suceava C.R.A.P. urmând a fi introduse în arest.

S-a acționat în filtre fixe cu efective mărite cât și prin oprirea din mișcare a autovehiculelor care circulau din sens opus pe principalele artere de circulație cu risc accidentogen ridicat cât și pe străzile secundare din zonele menționate anterior.

În cadrul raziei au fost aplicate 38 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 10.000 lei atât la regimul circulației rutiere cât și la regimul circulației materialului lemnos. De asemenea, au fost confiscați cca. 10 mc lemn foc fag.

Au fost suspendate 2 permise de conducere și au fost reținute 3 certificate de înmatriculare și 2 seturi de plăcuțe cu numere de înmatriculare.

Razie de amploare și percheziții derulate de polițiști în zona rurală arondată municipiului Rădăuți, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava