Concert pascal
MOPAN Suceava

Răzvan Ciobanu, care a murit în a doua zi de Paște, într-un accident de maşină, a fost implicat în mai multe scandaluri de proporţii. A fost bătut de iubit, a fost cercetat în două dosare pentru trafic de cocaină, a fost acuzat că a furat un ceas foarte scump din casa celui care i-a fost prieten aproape opt ani, a fost acuzat că are datorii de mii de euro şi că ar fi fost în faliment, notează click.ro.

Designerul Răzvan Ciobanu, care a murit în 29 aprilie, la vârsta de 43 de ani, într-un tragic accident de maşină, a trecut prin mai multe drame în ultimii ani. De-a lungul timpului, fostul jurat de la “Bravo, ai stil” a fost implicat în numeroase scandaluri. Mai întâi, controversatul creator de modă şi-a recunoscut public orientarea sexuală. În decembrie 2004, într-o emisiune radiofonică prezentată de Mihaela Rădulescu la Radio Guerrilla, Răzvan Ciobanu a spus că este gay. ”Nu voi mai răspunde jurnaliştilor la întrebări pe tema asta. Sunt homosexual şi gata!”, a mărturisit el, atunci, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/razvan-ciobanu-viata-plina-de-drame-ultimii-ani-trecut-prin-mai-multe-cumpene

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava