Concert pascal
MOPAN Suceava

Provocările oferite de Insula Iubirii au reprezentat un real test de cuplu pentru foștii concurenți Cati și Răzvan, care au mers în Thailanda pentru a-și pune la încercare relația. Cum pe parcursul emisiunii lucrurile nu au mers întocmai bine pentru cei doi parteneri, testul culminând cu despărțirea acestora la final, după ce emisiunea a fost difuzată, Răzvan a ținut să-și ceară iertare în mod voalat de la cea ce i-a suportat toate defectele, așa cum el însuși explică în mesajul adresat lui Cati, potrivit click.ro.

„Îți las aceste cuvinte, draga mea! Știu că ne-am iubit mult și mai știu că am fost un nenorocit față de tine și ai stat lângă mine când mi-a fost greu, rău sau te înșelam, știu că ai picat în ispită cu un sărut și nu îți port dușmănie, poate meritam mai mult la câte mi-ai suportat în 2 ani! Am învățat din relația cu tine să ofer unei femei atenție, calmitate, romantism și respect atunci când este nevoie! Îți mulțumesc pentru toate clipele frumoase petrecute între noi în 2 ani și am să le uit pe cele urâte! Îți mulțumesc pentru lecția învățată! O lecție de viață foarte bună. Învățați și voi ceva din greșelile altora”, a scris Răzvan în mediul online, semn că fosta lui iubită nu-i mai răspune la mesajele private, având în vedere că a ales să publice textul pe pagina sa, acolo unde toți urmăritorii săi îl pot citi, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/razvan-de-la-insula-iubirii-regreta-despartirea-de-cati-am-fost-un-nenorocit

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava