În prima etapă a returului Diviziei Naționale de rugby s-au disputat doar trei partide, meciul Grivița București – CSM Bucovina Suceava fiind amânat pentru luna noiembrie din cauza dificultăților financiare ale clubului bucovinean. În cel mai interesant joc al rundei, RC Gura Humorului a primit vizita echipei CSM Galați.

După o primă repriză modestă, în care a fost condusă cu 14-0, formația gazdă a revenit puternic și s-a apropiat la doar un punct de adversarii lor, scorul final fiind 16-17.

De la 17-3 în favoarea lor, dunărenii au trăit mari emoții, humorenii revenind puternic în joc. La final gazdele s-au ales cu bonusul defensiv, iar trupa de la malul Dunării cu cele patru puncte ale victoriei.

Au marcat pentru Gura Humorului: Alexandru Tucaliuc un eseu, Ciprian Nichitean o transformare și două lovituri de pedeapsă și Mihai Dărăban o lovitură de pedeapsă, respectiv Ioniță Nistor și Mihai Ghindă – un eseu fiecare, Gabriel Partenie două transformări și Ionuț Niacșu o lovitură de pedeapsă pentru CSM Galați.

Rezultate consemnate în etapa a X-a:

CSU Alba Iulia – CS Năvodari       0-67

RC Gura Humorului – CSM Galați         16-17

CSUAV Arad – RC Bârlad    15-76

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava