MOPAN Suceava

Stadionul ”Unirea” din lunca Sucevei a găzduit primul meci oficial de rugby din acest an, această neplăcută pauză pentru iubitorii sportului cu balonul oval fiind cauzată de pandemia cu coronavirus. Nici la această partidă spectatorii suceveni nu au putut sta în tribune, dar o parte dintre cei mai împătimiți suporteri au urmărit de pe dig derbiul dintre CSM Suceava și RC Gura Humorului. Oricum vremea a fost splendidă, terenul bun iar meciul a fost deosebit de plăcut.

Mai în priză oarecum după ce jucaseră încă un joc săptămâna precedentă, humorenii au deschis scorul dintr-o lovitură de pedeapsă semnată de Alin Conache. Gazdele au replicat imediat și Dusakovski a culcat balonul în terenul de țintă advers, pentru ca Sabin Crețu să transforme eseul și CSM Suceava a preluat conducerea pe tabela de marcat cu 7-3. Sabin Crețu a mai transformat o lovitură de pedeapsă pentru suceveni și scorul a devenit 10-3 în favoarea lor.

Se părea că elevii antrenorului Marius Colțuneac au pus stăpânire pe joc, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Până la pauză spiridușul Alin Conache a transformat încă patru lovituri de pedeapsă pentru RC Gura Humorului și oaspeții au terminat în avantaj după primele 40 de minute, scor 15-10.

Repriza secundă a fost una de luptă, sucevenii presând puternic, însă humorenii s-au apărat admirabil. Gazdele au fost foarte aproape de eseu în două rânduri, dar au greșit manevrarea balonului. Sabin Crețu a marcat primele puncte ale mitanului secund din lovitură de pedeapsă. Totuși ultimul cuvânt l-a avut același talentat Alin Conache care a închis tabela de marcaj la 18-13 pentru RC Gura Humorului în duelul cu CSM Suceava.

La finalul acestui meci pasionant RC Gura Humorului a primit Cupa Bucovinei care se acordă câștigătoarei derbiului bucovinean. Și Alin Conache, un demn urmaș al fraților săi Tiberiu și Gabriel, l-a făcut mândru pe tatăl său Vasile Conache fiind cel mai bun jucător de pe teren.

RC Gura Humorului s-a impus în derbiul cu CSM Suceava pe piciorul spiridușului Alin Conache, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava