Concert pascal
MOPAN Suceava

Trecutul nu-i dă pace. Brigitte Năstase a trecut la atac, iar cea pe care a luat-o în vizor la Ferma 2019, emisiune unde bruneta este concurentă, este Claudia Pavel, şi ea aspirantă la marele premiu pus în joc de Pro Tv. Cele două se pare că nu sunt nici pe departe prietene, ci mai degrabă inamice, mărul discordiei fiind un bărbat, potrivit click.ro.

Acuzaţii de infidelitate au condimentat episodul de joi seară (31 ianuarie) din nou sezon Ferma 2019. Supărată pe Claudia Pavel, care s-ar fi sustras de la munca grea, Brigitte, în calitate de fermier-şef, a povestit că solista ar fi fost amanta răposatului ei soţ, Octavian Sfăt. Bărbatul a decedat în 2002, pe când Claudia Pavel era minoră. Stupefiată de acuzaţiile făcute de fosta soţie a lui Ilie Năstase, sora lui Cream tună şi fulgeră şi o ameninţă cu procese la tribunal prin care îi cere daune morale pentru acuzaţii defăimătoare la adresa cântăreţei, conform sursei citate.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-reactia-claudiei-pavel-dupa-ce-brigitte-acuzat-o-ca-fost-amanta-sotului-ei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava