• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ilie Năstase este anchetat de Federația Internațională de Tenis (ITF), după ce a făcut o remarcă rasistă la adresa Serenei Williams, într-o conferință de presă, vinery (21 aprilie), notează click.ro.

Gafa lui Ilie Năstase a ajuns subiect de articol în mai multe ziare englezești. Așa se pare că a aflat și soția sportivului, Brigitte. Aceasta a citit un material de pe Daily Mail, pe care l-a distribuit, ulterior, pe pagina personală de Facebook. „Doamne ferește…”, a fost mesajul pe care Brigitte l-a atribuit subiectului, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/reactia-lui-brigitte-dupa-comentariile-rasiste-ale-lui-ilie-nastase-doamne-fereste

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava