MOPAN Suceava

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, astăzi, că  speră că ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a înțeles gesturile disperate la care cei care locuiesc în județul Suceava și în Moldova au recurs pentru a atrage atenția asupra lipsei de proiecte mari de infrastructură în această zonă a țării. „Lopata lui Flutur și metrul de autostradă construit de un privat l-au scos pe șoseaua de centură pe ministrul transporturilor Cuc. Vreau să cred că a înțeles gesturile de disperare la care au recurs noi, cei din această parte de țară, la atitudinea indiferentă în ultimii șapte ani a Guvernelor PSD față de Suceava și Moldova. E bine că vine în teren ministrul Cuc. E bine că ne promite noi termene”, a spus Gheorghe Flutur după ce ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a efectuat o vizită de lucru pe șantierele șoselelor de centură ale municipiilor Suceava și Rădăuți. Gheorghe Flutur a spus că în ultimii ani, „pentru că el a fost de trei ori ministru în doi ani” a corespondat de mai multe ori cu ministrul transporturilor, însă până în prezent nu s-a finalizat nimic din problemele pe care i le-a semnalat acestuia. „Am obligația morală față de cetățenii suceveni să mă lupt până la capăt să se finalizeze obiective precum centura Sucevei, dar și altele. Mai ales că Guvernul condus de partidul din care fac parte a făcut 87% din centură până în 2012. Dacă zilele trecute nu i-aș fi silit eu să scoată utilajele la lucru mai mult ca sigur că încă dormeau”, a spus șeful administrației liberale.

Gheorghe Flutur a subliniat că după vizita ministrului transporturilor la centura Sucevei s-a avansat un nou termen de finalizare a lucrărilor, 17 septembrie. „Sper că în 2019. Și mai este ceva. Cred că a înțeles ministrul Cuc că avem nevoie și noi, Suceava, o autostradă spre București și de una care să ne lege de Ardeal și de Vestul Europei”, a declarat Flutur. El a amintit că i-a solicitat ministrului Răzvan Cuc alocarea de fonduri pentru pentru repararea unor drumuri naționale din județ care în prezent arată catastrofal. ”Mă refer la E 85 de la Suceava spre Fălticeni și Roman, dar și drumul Suceava – Dorohoi, prin Adâncata, la drumul Rădăuți – Gălănești – Putna, Păltinoasa – Cacica – Marginea, drumul de la Palma, drumul de pe Valea Bistriței, de la Dorna Arini spre Crucea, dar și pentru construirea de sensuri giratorii pentru prevenirea accidentelor, de exemplu la Spătărești, Ratoș și Marginea”, a afirmat Gheorghe Flutur. El a subliniat faptul că nu se va opri din demersurile sale și din organizarea de acțiuni pentru aceste lucrări. „Nu mă voi opri până nu văd că este auzită și Suceava de cei de la București”, a precizat președintele CJ Suceava. Gheorghe Flutur a adăugat că solicită insistent și „un act de echitate”, un respectiv un tren între Suceava și Cernăuți, „cele două capitale ale Bucovinei”. „Cer acest tren de aproape doi ani. Partea ucraineană vrea, dar de la București nimeni nu vrea să mă audă. E bine să știe sucevenii că obiectivele pe care le-a vizitat ministrul Cuc trebuiau finalizate cu șapte ani în urmă. Suceava a mai pierdut șapte ani din drumul spre dezvoltare din cauza Guvernelor ostile, ale PSD”, a încheiat Gheorghe Flutur.

Reacția lui Flutur la afirmațiile lui Cuc: Suceava a pierdut șapte ani din drumul spre dezvoltare din cauza Guvernelor ostile ale PSD, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava