Muzeul Bucovinei

Taylor Swift i-a răspuns lui Olly Murs, după ce acesta a criticat modul ei de a compune.

Artistul a criticat-o pe Taylor în timpul unei emisiuni, spunând că aceasta nu știe să scrie melodii decât despre fostul ei iubit Harry Styles. „Hai, Taylor, treci peste. Mai scrie și ceva nou, ceva care nu este despre Harry Styles.”, a spus Olly Murs, potrivit contactmusic.com.

Cântăreața în vârstă de 24 de ani a catalogat drept „sexiste” comentariile colegului său de breaslă și a spus că ea nu face nimic diferit față de Ed Sheeran sau Bruno Mars.

„Vor fi persoane care vor vedea profunzimea unui cântec pe care tu l-ai compus – vor vedea că ai pus suflet, emoții reale și că acesta este un lucru bun și că e ceva real. Și vor fi și persoane care vor spune: ‘A, ea scrie doar cântece despre foștii iubiți’. Dar, sincer, cred că este un mod sexist de a privi lucrurile. Nimeni nu spune asta despre Ed Sheeran. Nimeni nu spune asta despre Bruno Mars. Și ei scriu cântece despre fostele lor iubite, actualele, sau iubirea vieții lor și nimeni nu spune nimic în acest caz.”, a spus Taylor Swift în timpul unei emisiuni radio, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava