Concert pascal
MOPAN Suceava

O simplă glumă a iscat un adevărat scandal în mediul online, îndeosebi în presă, în jurul lui Tudor Chirilă. După ce publicația Times New Roman a publicat un articol fictiv în care spune despre artist că s-ar afla în spatele protestelor #rezist, mulți au luat-o de bună și au fost răspândite mai multe zvonuri, notează click.ro.

Atât Tudor Chririlă, cât și Pro Tv, cu care cântărețul are contract de colaborare, au reacționat pe marginea știrilor false despre implicarea artistului sau a televiziunii în problemele politice. Chirilă a scris pe pagina sa de Facebook că apreciază simțul umorului al celor de la Times New Roman, o publicație online care distribuie articole fictive și pamflete amuzante în care sunt criticate anumite situații sau figuri celebre din România: „Mă declar vinovat! Sunteți tari, eu râd, dar într-o mare de fake news (știri false, n.r.) și tabloide de partid, umorul vostru se pierde în peisaj. Lumea ia de bun ce scrieți”, a scris cântărețul, potrivit sursei citate, publicând și articolul cu pricina, intitulat, „10 lucruri de care e acuzat Tudor Chirilă, altele decât că e în spatele protestelor #rezist”.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/reactia-lui-tudor-chirila-acuzat-ca-ar-fi-spatele-protestelor-rezist-ma-declar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava