Concert pascal
MOPAN Suceava

Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, a devenit o personalitate controversată după ce a făcut anumite afirmații mai mult sau mai puțin neobișnuite, referitoare la alimentație și la vaccinare. Ea a încercat să-i învețe și pe copiii săi avantajele unui stil de viață sănătos, dar a avut un mic șoc atunci când unui dintre fii i-a zis că nu mai vrea să fie vegetarian, notează click.ro.

Olivia Steer a fost invitată în cadrul emisiunii „Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars, care va fi difuzată duminică, 5 noiembrie. În cadrul interviului, ea a povestit momentul în care unui dintre băieții ei i-a spus că renunță să mai fie vegetarian, pentru că își dorește să mănânce și el ca restul colegilor de la școală: „Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început inițial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când, într-o zi, a spus că își dorește să mănânce și el același lucru alături de colegii săi de școală. (…) I-am explicat avantajele și dezavantajele, i-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalți, nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni. Și a fost decizia lui să fie omnivor și, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nicio problemă.”

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/reactia-oliviei-steer-cand-fiul-ei-n-mai-vrut-sa-fie-vegetarian-am-avut-un-nod-gat

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava