Concert pascal
MOPAN Suceava

Filmarea unei scene intime pentru serialul „Vlad” în Observatorul Astronomic „Amiral Vasile Urseanu” din Bucureşti a stârnit o controversă în mediul online, mai multe voci întrebându-se dacă episodul în cauză a fost moral sau chiar în termeni legali, notează click.ro.

„Vlad, unul dintre cele mai îndrăgite seriale românești ale ultimilor ani, face parte din categoria producțiilor de ficțiune, iar povestea personajelor trebuie percepută ca atare. În firul epic, relația dintre cei doi, Vlad și Zenovia, atinge în această seară momentul unei întâlniri romantice, la Observatorul Astronomic, locație, care așa cum se va afla, are o însemnătate deosebită pentru personajul Zenovia. După cum declară și scenaristul serialului, eros-ul a făcut, de-a lungul istoriei, parte din cultură, în toate tipurile de opere”, se arată în răspunsul celor de la PRO TV, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/reactia-pro-tv-dupa-scenele-erotice-controversate-din-serialul-vlad-filmate-la-observatorul

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava