Concert pascal
MOPAN Suceava

Rebel Wilson susține că „a fost plătită cu foarte mulți bani” pentru a nu slăbi.

Actrița în vârstă de 40 de ani este cunoscută pentru formele sale voluptoase, iar recent a luat decizia de a-și schimba stilul alimentar cu unul sănătos,

Într-un interviu recent, Rebel, cunoscută mai ales pentru rolul Fat Amy din ‘Pitch Perfect’, dezvăluit, potrivit contactmusic.com: „Într-un mod ciudat, anul acesta va fi al sănătății. (…) Cred că multe lucruri țin de psihicul nostru și am simțit de mult că anul acesta nu voi lucra foarte mult. Am împlinit 40 de ani în luna martie și mi-am spus că acesta e momentul. Acesta va fi anul în care mă voi concentra asupra sănătății mele. Nu vreau să slăbesc până la un anumit număr de kilograme. Este mai mult decât atât, este despre a scăpa de unele sechele provocate de faptul că am fost plătită cu foarte mulți bani pentru a fi grăsuță. Lucrul acesta îți poate provoca nesiguranțe și alte probleme psihice.”

Actrița a încercar „o mulțime de chestii diferite” pentru a deveni mai sănătoasă și își dorește acum să își descrie într-o carte drumul către ținta propusă, pentru a ajuta și pe alții. „Acum tot ce încerc să fac este să lucrez la partea mentală și fizică – să fac foarte mult sport cu un antrenor personal, și la partea alimentară. Este bine, ar trebui să scriu o carte la un moment dat, pentru că oamenii par interesați de asta. Nu există o rezolvare simplă la această problemă. Am încercat o mulțime de chestii diferite și am încercat mereu să fiu sănătoasă.”, a mai spus Rebel Wilson pentru ziarul The Sun, potrivit contactmusic.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava