MOPAN Suceava

Comunicat:

„În condițiile în care Grupul de Comunicare Strategică anunță creșterea galopantă a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus și dat fiind faptul că numărul de paturi pentru tratarea pacienților infectați este deja insuficient, Fundația HERA a cerut în repetate rânduri conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov detalii privind motivele întârzierii demarării lucrărilor de execuție a spitalului modular secție exterioară ATI pentru tratarea pacienților cu Covid19, precum și informații despre termenele de execuție.

Astfel, Fundația HERA a formulat astăzi, 28.07.2020, o reclamație administrativă adresată Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov, întrucât la cererea trimisă prin e-mail la data de 23 iunie 2020, precum și la cea depusă personal la 14 iulie 2020, nu s-a primit niciun răspuns. Documentele de interes public pe care le-am solicitat în baza legii nr 544/2001, privind liberul acces la informații de interes public, sunt următoarele:

1. Contractul de atribuire privind construirea spitalului modular Covid, în integralitatea sa,

2. Motivele pentru care, până la data de 23 iunie 2020, lucrările nu au fost demarate, ținând cont de faptul că la data de 27 aprilie a fost emisă autorizația de construire, iar procesul verbal de deschidere a ofertelor a fost încheiat cu data de 13 mai 2020.

În cazul în care soluționarea amiabilă pe care extrajudiciară a prezentei dispute nu va fi posibilă, vom fi puși în situația de a efectua toate demersurile necesare pentru apărarea drepturilor și intereselor fundației, folosindu-ne de toate mijloacele legale de care dispunem, inclusiv de concursul instanțelor judecătorești competente.

Reamintim că Fundația HERA împreună cu Asociația Dăruiește Viață au pus la dispoziția CJ Brașov și Spitalului Clinic Județean de Urgență, cu titlu gratuit, proiectul spitalului modular, înțelegând urgența situației și necesitatea contribuției la lupta pentru combaterea Covid19”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava