MOPAN Suceava

În ziua de 12 mai, între orele 07.00-14.00, Poliţia municipiului Vatra Dornei a organizat şi executat o acţiune, angrenând efective din cadrul subunităţii, a Secţiei nr. 15 Poliţie Rurală Vatra Dornei și a posturilor de poliţie comunale arondate, 2 ingineri silvici din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, 2 lucrători I.S.C.T.R, un lucrător R.A.R și un lucrător din cadrul B.C.D.S. Suceava, ocazie cu care au fost legitimate 187 persoane, controlate 119 autovehicule şi aplicate 53 sancţiuni contravenţionale în valoare de 24.025 lei.
În cadrul acţiunii poliţiştii au constatat 2 infracţiuni de „contrabandă” şi o infracţiune de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.
De asemenea poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 6 permise de conducere, au retras 5 certificate de înmatriculare şi au confiscat 21 mc material lemnos în valoare de 3.690 lei.

Recolta polițiștilor dorneni după 7 ore de muncă: 53 de amenzi, 2 infracțiuni de contrabandă, 6 permise auto suspendate, 21 mc de lemn confiscat, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava