Concert pascal
MOPAN Suceava

Șeful administrației județene, Gheorghe Flutur, a declarat astăzi că în luna martie a acestui an, pe Aeroportul Internațional Ștefan cel Mare s-a înregistrat un număr record de pasageri. Gheorghe Flutur a arătat că numai în luna martie numărul de pasageri de pe rutele interne și internaționale a fost de peste 13.000, de zece ori mai mare comparativ cu aceeași lună a anului trecut. Flutur a subliniat că acest record va fi depășit în mod sigur în această lună, având în vedere că în prima decadă au fost înregistrați deja peste 6.000 de pasageri.

„În prezent, Aeroportul Ștefan cel Mare este unul dintre cele mai moderne din țară, având servicii de cea mai înaltă calitate, o pistă nouă și modernizată, sistem de balizaj şi ILS de înaltă performanță, și care, după modernizare, este în permanentă căutare de noi operatori aerieni”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava.

Gheorghe Flutur a amintit că CJ Suceava va aloca anul acesta Aeroportului Internațional Ștefan cel Mare o sumă de 10 milioane de lei, fonduri prevăzute pentru achiziționarea unei autospeciale de prevenire şi stingere a incendiilor (PSI) de ultimă generație, precum și aparatură de securitate pentru pasageri şi bagaje, modernizarea remisei PSI, dar și pentru cumpărarea a două scări pentru îmbarcarea și debarcarea pasagerilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava